Garantie en klachten

Service
Kunstgras Outlet Brabant streeft ernaar u ten alle tijden zo goed mogelijk van service te voorzien. Wij doen ons uiterste best om ieder contact binnen twee werkdagen te beantwoorden. U kunt ons voor klachten, opmerkingen of vragen altijd bellen of mailen via onderstaande contactgegevens.

Kunstgras Outlet Brabant
De Kloet 5a
5531 MA Bladel

T +316 230 700 37
M info@kunstgrasdiscounter.kunstgrasbrabant.nl

KvK-nummer 86837125
BTW-identificatienr NL864107249B01

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Daarnaast geven wij op al onze grassoorten een garantie van 8 jaar op UV-verkleuring.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kunstgrasdiscounter.kunstgrasbrabant.nl. Of gebruik ons contactformulier.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.