Kunstgras dakterras

Leg kunstgras op uw dakterras

Een dakterras of een balkon: het is soms lastig aan te kleden. Vaak bestaat de wens om een dakterras net zo in te richten als een tuin. In veel gevallen zal dit lukken met plantenbakken of klimplanten tegen een wand. Maar de basis van een dakterras is de vloer en die bestaat vaak in zijn geheel uit tegels of grind. Menig balkonvloer is zelfs van beton. Dit zijn niet echt gezellige materialen of items waarmee u zich in een natuurlijk aangelegde tuin waant. Wat u mist op de vloer is gras. Natuurlijk zal dit niet lukken met echt gras, maar kunstgras op een dakterras is uiteraard wel goed mogelijk.

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Kies een bepaalde soort kunstgras voor het dakterras

U kunt kiezen uit verschillende soorten kunstgras voor op het dakterras. U heeft zelfs geen speciale ondergrond nodig. Wanneer het dakterras is voorzien van een goede afwatering, dan is deze al geschikt voor kunstgras. Afhankelijk van wat uw bedoeling is met het dakterras, kunt hiervoor een soort kunstgras kiezen. Heeft u plannen om een zwembad of jacuzzi op het dakterras te plaatsen, dan kiest u voor een extra sterk kunstgras. Ligt of loopt u graag op/ over het dakterras? Kies dan voor een fijne, zachte soort kunstgras. Alle soorten kunstgras voor het dakterras zijn uv-bestendig en zijn tegen outlet prijzen te bestellen bij Kunstgras Outlet Brabant.

Bestel kunstgras voor op het dakterras bij Kunstgras Outlet Brabant

Kunstgras voor op het dakterras bestellen gaat heel gemakkelijk in de webshop van Kunstgras Outlet Brabant. Wij zijn de goedkoopste op het gebied van kunstgras en verlenen de beste service. Heeft u een keuze gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras voor op het dakterras? Vul dan de afmetingen in van uw dakterras en onze rekentool rekent automatisch voor u uit hoeveel meter kunstgras en welke en hoeveel accessoires u hiervoor nodig heeft. Dat is pas kunstgras op maat!